måndag 4 juni 2012

Hopp Hopp

Dålig uppdatering men de ska bli ändring nu. Jag vill ju gärna lägga ut bild till varje inlägg för de tycker jag personligen är mycket roligare :)! 
I lördags var vi hos min brors flickvän och fira hennes student. Åt gott och hade riktigt trevligt. Massor med folk var det och de blev en bra träning för Karma. Hon fick ligga i bilen ett tag och där trivs hon jätte bra. Hon älskar att åka bil.  Igår var det Nibble dag. På Nibble jobbar Annelie och där finns det massor med grisar. De bjöds på tipspromenad , kasta boll, Kasta pil, skjuta pilbågen som var riktigt kul. Fanns mycket mera . De bjöds på mat också :)! 

Karma får ju följa med till stallet nästan varje dag. Nu får hon följa med när jag hämtar Debbie och de tycker hon är OK. Hon bryr sig inte speciellt mycket och går bredvid mig när jag går med Debbie. 
Vi passade på att hoppa lite hinder också och de tyckte Karma var riktigt kul :). Hon hoppa hela tiden. 




4 kommentarer:

  1. sötnosen! Man smälter ju för aussie valpar... vilket kennel kommer hon ifrån?

    SvaraRadera
  2. Ja hon är en riktig charmör:)! Karma kommer från Gävle . Dom har inte fått igenom kennel namnet än men mamman är från miss snutts och pappan westpark kennel:).

    SvaraRadera
  3. Håller med att det är roligare med bilder till inläggen! :)) Karma är så sööööööt!

    SvaraRadera
  4. Svar: Leksaken är helt grym! Billy älskar den mer än korv (och han är knäpp i korv!) det är en vanlig krampleksak i form av tre(?) ihopflätade trasor i flis. Mamma köpte den på en djuraffär men man kan lika gärna göra egen. Den prylen är i alla fall bäst tycker Billy, så han rekomenderar den tusen gånger!

    SvaraRadera